Skap trygge opplevelser sammen
Digital ølsmaking med norsk håndverksøl

La ølkokken Jørn Idar fra Lokalbrygg skape en unik opplevelse med hele bedriften fra hvert deres hjem.

"Etter godt over 10 år i ølbransjen som forfatter, ølkokk, brygger, øl-ridder og mye annet rart - kan jeg trygt si at jeg kommer til å gi dere en kveld fylt med masse deilige smaker, en solid dose kunnskap og veldig god stemning"

- Jørn Idar Kvig, Produktsjef Lokalbrygg.no

Bygg kultur og samhold

I dagens verden er det vanskelig å skape et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø uten å fysisk treffes like ofte som tidligere.

Med en digital ølsmaking med Jørn Idar og Lokalbrygg får dere som bedrift en total opplevelse hvor dere kan lære og smake nye ting samtidig som dere bygger et sosialt samvær internt - i de trygge rammene av eget hjem.

Vi tar oss av alt det praktiske og kan levere alt som trengs direkte hjem til hver deltaker og står for hele gjennomføringen fra A - Å.

Selve smakingen er en "Introduksjon til Øl" som tar for seg ulike råvarer og smaker gjennom vidt forskjellige øltyper som både er svært lærerikt og veldig godt!

«Vi i Experis-Avan hadde en superfin digital ølsmaking med Jørn fra Høyt Skum. Ølsmakingen var en blanding av god øl og mye kunnskap om kunsten av å lage øl, om produsentene og ingrediensene. Det imponerte stort hvor fort de fikk det til å håndtere all logistikk. HR-avdelingen tok kontakt på en torsdag og 6 dager senere hadde alle mottatt øl via posten og storkoste seg foran skjermen. Tusen tusen hjertelig takk, Jørn!»

- Alma fra Experis

2 pakker for ulike behov
Samme gode stemning uansett

Vi leverer øl til hele landet som norges første nettbutikk for håndverksøl. Dere kan velge mellom å få alt sendt til en adresse (inkludert i pakkeprisen) eller at vi sender produktene hjem til deres ansatte mot et tillegg for frakt og handling.

Ølsmaking

Start kvelden med en digital smaking som raskt går gjennom de viktigste elementene av Øl med fokus på smaker og ingredienser.

  • 3 øl per deltaker
  • Ca. 30 min varighet
  • Samlet levering til ett sted

Kr 399,-
pr deltaker


Ved levering hjem til hver deltaker tilkommer det et tillegg på kr 150,- for frakt og handling av bestillingene.

Full Pakke

Den komplette ølsmakingen som tar for seg 5 ulike øl fra norske håndverksbryggerier og som gir en god introduksjon til smaker og ingredienser i ølets verden.

  • 5 øl pr deltaker
  • Ca. 60 min varighet
  • Samlet levering til ett sted

Kr 499,-
pr deltaker

Ved levering hjem til hver deltaker tilkommer det et tillegg på kr 150,- for frakt og handling av bestillingene.

Hvilken pakke passer best for dere?

Er det noe du lurer på kan du også ringe meg på tlf 992 94 855 eller send meg en mail til jik@lokalbrygg.no.

*Alle priser er eksklusiv mva.

www.lokalbrygg.no

Norges første nettbutikk for håndverksøl og kvalitetsdrikke. Vi samler norges beste produsenter av håndverksøl og leverer det direkte hjem til deg.