Digital ølsmaking med Lokalbrygg

"Etter godt over 10 år i ølbransjen som forfatter, ølkokk, brygger, øl-ridder og mye annet rart - kan jeg trygt si at jeg kommer til å gi dere en kveld fylt med masse deilige smaker, en solid dose kunnskap og veldig god stemning"

- Jørn Idar Kvig, Produktsjef Lokalbrygg.no

Bygg kultur og samhold

I dagens verden er det vanskelig å skape et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø uten å fysisk treffes like ofte som tidligere.

Med en digital ølsmaking med Jørn Idar og Lokalbrygg får dere som bedrift en total opplevelse hvor dere kan lære og smake nye ting samtidig som dere bygger et sosialt samvær internt - i de trygge rammene av eget hjem.

Vi tar oss av alt det praktiske og kan levere alt som trengs direkte hjem til hver deltaker og står for hele gjennomføringen fra A - Å.

Selve smakingen er en "Introduksjon til Øl" som tar for seg ulike råvarer og smaker gjennom vidt forskjellige øltyper som både er svært lærerikt og veldig godt!

Hvis dere ønsker spesifikke kurs, kan vi også skreddersy kurs etter ønske.

Vi i Experis-Avan hadde en superfin digital ølsmaking med Jørn fra Lokalbrygg. Ølsmakingen var en blanding av god øl og mye kunnskap om kunsten av å lage øl, om produsentene og ingrediensene. Tusen tusen hjertelig takk, Jørn Idar!

— Alma fra Experis

Vi leverer øl til hele landet som norges første nettbutikk for håndverksøl. Dere kan velge mellom å få alt sendt til en adresse (inkludert i pakkeprisen) eller at vi sender produktene hjem til deres ansatte mot et tillegg for frakt og handling.

Bestill ølkurs for din gruppe i dag

  • 6 utvalgte håndverksøl per deltaker
  • 60 - 90 min digitalt ølkurs
  • Samlet levering til ett sted

Kr 599,-
pr deltaker

Ved levering hjem til hver deltaker tilkommer det et tillegg på kr 200,- for frakt og administrasjon av bestillingene.

Er det noe du lurer på kan du også ringe på tlf: 992 94 855 eller send en mail til jik@lokalbrygg.no.

www.lokalbrygg.no

Norges første nettbutikk for håndverksøl og kvalitetsdrikke. Vi samler norges beste produsenter av håndverksøl og leverer det direkte hjem til deg.